Drogba'dan ''yıldız'' sözü

Galatasaray'da hem sahadaki duruşuyla hem de karakteriyle örnek olan 35'lik golcü, taraftarın gönlünde taht kurarken, çok önemli bir mesaj verdi

Drogbadan yıldız sözü
07 Mayıs 2013 Salı 12:12 tarihinde eklendi.

 

Ara transferde geldiği Galatasaray'da hem sahadaki duruşuyla hem de karakteriyle örnek olan 35'lik golcü, taraftarın gönlünde taht kurarken, çok önemli bir mesaj verdi: 
 
Daha geçen sezon Chelsea’yi tek başına Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona taşıyan Fildişi Sahilli futbolcunun adı Galatasaray’la anıldığında herkes bu transfere imkansız gözüyle bakıyordu. Ama Drogba geldi, parçalı formayı giydi, çıktığı ilk maçta golünü attı, bununla da kalmadı. Sahada çok farklı bir duruşu olan, tüm rakiplerde saygı uyandırdığı gibi her pozisyonda kalitesini ortaya koyan 35’lik golcü, tam anlamıyla rol model haline geldi.

1.5 sezonluk maliyeti 10 milyon Euro’yu bulmasına karşın, şimdiden bu harcamanın karşılığını veren tecrübeli futbolcu, gönlünde taht kurduğu taraftara bir de mesaj gönderdi. Sivasspor maçının ardından coşku seline kapılan Drogba, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, “Bu formaya 4. yıldız takılmadan buradan gitmem” ifadesini kullanarak, iddiasını kanıtladı.
 
Chelsea ona ağlıyor!
 
İngiliz devi Chelsea’nin aklı ise hâlâ Drogba’da. Her maçta tribüne asılan, ‘Efsane Drogba’ pankartı, golcü oyuncuya duyulan özlemi gösterirken, takımın başına geçeceği konuşulan Mourinho’nun, onu tekrar Chelsea’ye getireceği şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Ancak Drogba’nın sözleri, yola Galatasaray’da devam etmek istediğini net şekilde ortaya koyuyor. 
 
 
Kaynak: FANATİK/Metin Karabaş