Drogba'nın boşu yok

MLS'te Montreal Impact forması giyen Didier Drogba, takımının New York Red Bulls'a 2-1 yenildiği karşılaşmada da gol atmayı başardı.

Drogbanın boşu yok
09 Ekim 2015 Cuma 16:55 tarihinde eklendi.
MLS'te Montreal Impact forması giyen Didier Drogba, takımının New York Red Bulls'a 2-1 yenildiği karşılaşmada da gol atmayı başardı. Sekizinci maçında sekizinci golünü atan 37 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi.
 
Chelsea'den sezon başında MLS ekiplerinden Montreal Impact'e transfer olan Fildişi Sahilli futbolcu, yeni takımında coştu. Geçtiğimiz gün New York Red Bulls ile oynanan maçta da fileleri havalandıran Drogba, forma giydiği 8 maçtaki toplam gol sayısını 8'e çıkardı. Gerçekleştirdiği transferde yaşından dolayı büyük şüpheler uyandıran ve 37 yaşında olması nedeniyle başarılı olup olamayacağı merak konusu olan yıldız futbolcu, bu şüpheleri net bir şekilde giderdi. 
 
Hatta Drogba daha da öteye giderek, geçmiş sezon performanslarını bile gölgede bırakarak en skorer sezonuna imza attı. Le Mans, Guingamp, Marsilya, Chelsea, Shanghai ve Galatasaray kulüplerinin formasını giyen yıldız futbolcu daha önce hiç böyle bir başlangıç yapamamış ve ilk sekiz maçında sekiz gol kaydetme başarısı gösterememişti.
 
(Goal)