Elazığspor'da kombine kartlar tanıtıldı

Sanica Boru Elazığspor'da gelecek sezon geçerli olacak kombine kartlar, basına tanıtıldı.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 23:47 tarihinde eklendi.

Gazetecilere kulüp tesislerinde iftar yemeği veren Sanica Boru Elazığspor İkinci Başkanı Korkut Şerifoğulları, takımın son durumu, transferler ve kombine kartlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Takımlarının yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Şerifoğulları, ikinci etap hazırlık kampının ise Hollanda'da devam ettiğini dile getirdi.

Şerifoğulları, "Takım, kamp hazırlıklarını bitirdikten sonra 4 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek. Türkiye'ye döntükten sonra futbolculara 2 gün izin verilecek. Sonra Ankara'da yapılacak Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) turnuvası için toplanılacak. Bunun ardından 13 Ağustos'ta İzmir'de ilk maçımız olan Akhisarspor'a hazırlık için toplanmış olacağız." dedi.

Kombine fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şerifoğulları, "Kombinelerde fiyatlar, kale arkası 200, maraton tribünün 400, kapalı A ve B tribünleri 700, VİP bin 200 ve protokol kısmı ise 3 bin TL olarak belirlendi. Maraton kısmının ortasına denk gelen C ve D bloklarında tamamen kombine satışına ayrıldı. Diğer taraflarda bilet satışlarımız gerçekleşecek ama C ve D bloklarda kesinlikle maç bileti satılmayacak." diye konuştu.

Kombine kart sahiplerine yaptıkları çalışmalar sonrası geliştirdikleri 'taraftar kartı' kazandırdıklarını ifade eden Şerifoğulları, "Bu kart sahipleri şu anda görüşmelerimizi tamamladığımız hastane, giyim, kafe gibi firmalarda indirimlerden yararlanacaklardır." şeklinde konuştu.

Yunan golcü Gekas ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine Şerifoğulları, "Gekas ile hiçbir ilişkimiz yoktur. Sadece bilinen bir rakamı var. Biz de kendisine teklifimizi sunduk. Dönerse görüşmelerimiz başlar. Bunun dışında herhangi bir görüşmemiz yoktur." açıklamasını yaptı.


CİHAN