Erdoğan Arıca için mesaj yağıyor

Akciğer kanserine yenik düşen teknik direktör Erdoğan Arıca için başsağlığı mesajı yağıyor.

Erdoğan Arıca için mesaj yağıyor
10 Nisan 2012 Salı 13:15 tarihinde eklendi, 1.618 kez okundu.

 

Akciğer kanseri olan ve uzun zamandır tedavi gören, ancak hastalığına yenik düşerek sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman teknik direktör Erdoğan Arıca için başsağlığı mesajları yağıyor.
 
Galatasaray Kulübü, teknik direktör Erdoğan Arıca'nın vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.
 
Sarı-kırımızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, ''Galatasaray'da bir dönem forma giymiş eski milli futbolcularımızdan, ligimizde yer alan pek çok takımda teknik direktör olarak görev alıp Türk futboluna yaşamı boyunca hizmet eden Erdoğan Arıca'nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futboluna başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.
 
Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Erdoğan Arıca'nın vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı. 
 
Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:
 
''1971'de Malatyaspor ile adım attığı profesyonel futbol hayatında, en son 2010'da Karşıyaka teknik direktörü olarak görev yapan Sayın Erdoğan Arıca'nın ani vefat haberini üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız. 1981-86 yılları arasında Fenerbahçemizin formasını da taşıyan eski milli oyuncuya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Futbol Ailesi'ne baş sağlığı dileriz.''
 
Türkiye Futbol Federasyonu, vefat eden teknik direktör Erdoğan Arıca için baş sağlığı mesajı yayımladı.
 
TFF'den yapılan açıklamada, ''Merhum Erdoğan Arıca'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz'' denildi. Açıklamada ayrıca, Arıca'nın futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeriyle ilgili bilgiler verildi.
 
Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, vefat eden teknik direktör Erdoğan Arıca'nın üç sezon takımlarını çalıştırdığını belirterek, büyük üzüntü duyduklarını bildirdi.
 
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erdoğan Arıca'nın vefatı dolayısıyla Türk futbol camiasına başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti:
 
''Üç sezon takımımızda başarılara imza atan hocamızın vefatını üzüntüyle öğrendik. Hocamızın kaybı, Türk spor camiasının da büyük kaybıdır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Türk futbolunun başı sağolsun''
 
Beşiktaş Kulübü, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden Erdoğan Arıca için baş sağlığı mesajı yayımladı.
 
 Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:
''Türk futboluna hem oyuncu hem de teknik adam olarak önemli hizmetlerde bulunan Erdoğan Arıca'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 1954 yılında dünyaya gelen ve 1971 yılında futbol hayatına başlayan Erdoğan Arıca, çeşitli takımlarda ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giydi. Faal futbolculuk yaşamını noktaladıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başlayan Arıca, Ümit Milli Futbol Takımı da olmak üzere çeşitli takımlarda görev yaptı. Türk futboluna hizmetleri ile daima hatırlanacak olan Erdoğan Arıca'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.''
 
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, teknik direktör Erdoğan Arıca'nın vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.
 
Türkmen, mor-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajında, şu ifadelere yer verdi:
''Orduspor'un efsanevi futbolcularından, hemşehrimiz, spor adamı ve başarılı teknik direktör Erdoğan Arıca'nın hayatını kaybettiği haberi, camiamızı derinden üzmüştür. Türk futbol kamuoyu Erdoğan Arıca'nın yokluğunu her zaman yaşayacaktır. Türk futbolu her zaman onun adını hatırlayacak ve onu saygı ile anacaktır.''
 
Türkmen mesajında, Arıca'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve Orduspor başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diledi.