Ernst'ten 'Portekiz' yorumu

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fabian Ernst, Dinamo Kiev maçını, performansını ve takımdaki yabancı oyuncuları yorumladı

Ernstten Portekiz yorumu
21 Ekim 2011 Cuma 09:26 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın deplasmanda Dinamo Kiev'e 1-0 yenildiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Fabian Ernst, "Elimizden geleni yaptık. Pozisyon korner mi, değil mi bilemiyorum. Korner de olmayabilir. Gol atmak için hep birlikte geldiler ve maalesef attılar. İki deplasman maçında iki mağlubiyet aldık. Bu maçlarda puanlar alabilecek durumdaydık. Geçen seneden farklı olarak, İstanbul'da evimizde farklı oynuyoruz" dedi.
 
Bu sezon fazla forma şansı bulamamasıyla ilgili soru üzerine Alman futbolcu, "Sorumluluk hocaya ait. Kime görev vermek istiyorsa, ona verir. Takımda iyi oyuncular var. Ben de her zaman yaptığım gibi, bundan sonra iyi çalışıp hocamın görev vermesini bekleyeceğim. Elimden geleni yaptım bu maçta arkadaşlarımla beraber" ifadelerini kullandı.
 
Fabian Ernst, takımda Portekizli gruplaşması olup olmadığıyla ilgili olarak da, "Takımda Portekizli oyuncuların fazla olmasının doğrudan bir sorun doğurduğunu düşünmüyorum. Bizim takımımızda 5-6 Portekizli oyuncu var, 5-6 tane de Avrupa'nın çeşitli yerlerinden oyuncu var. Elbette Portekizli oyuncular birlikte zaman geçiriyor. Hep beraber takım olmamız lazım" diye konuştu

Milliyet