Ersan Gülüm ortada kaldı

5 milyon istediği Ersan’ı Beşiktaş’a satamayan Adana, G.Saray’dan da beklediği teklifi alamadı

Ersan Gülüm ortada kaldı
30 Mayıs 2011 Pazartesi 07:53 tarihinde eklendi, 1.212 kez okundu.

 

Transferin gözdesi Ersan Gülüm için Adanaspor beklediği teklifi G.Saray’dan da alamadı.. Geride kalan sezonu Beşiktaş’ta kiralık geçiren Ersan, yaptığı performans patlamasıyla bir anda 3 Büyükler’in gözdesi haline gelmişti. Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Adanaspor, bu oyuncunun satışı için ilk olarak siyah-beyazlılarla masaya oturmuştu.. Turuncu-beyazlılar pazarlığı 7 milyon Euro’dan açıp, ardından yaptığı ‘kampanya’ ile 5 milyon Euro’ya kadar inerken, Beşiktaş ise teklifini 4 milyon Euro’ya kadar yükseltince görüşmeler tıkanmış ve Kartal bu transferden vazgeçmişti.
 
ERSAN’I kadroya katmayı düşünen bir diğer büyük F.Bahçe ise stoper mevkiini Kayserisporlu Serdar Kesimal’la takviye edince devreden çıktı ve G.Saray transferde tek kaldı.. Sarı-kırmızılı ekibin ise Beşiktaş’ın yaptığı 4 milyon Euro’luk teklifin üzerine çıkması bekleniyordu ancak öyle olmadı..
 
ÖNERİYİ ALBAYRAK YAPTI
 
G.SARAY adına görüşmeleri yürüten yönetici Abdurrahim Albayrak, Adanaspor’a sadece 2.5 milyon Euro önerdi.. Beşiktaş’ın 4 milyon Euro’sunu reddeden ve G.Saray’a bel bağlayan Adana yönetimi ise bu teklif karşısında şok oldu.. 
 
TRABZONSPOR BEKLENİYOR
 
ÖTE yandan bu sezon mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor’un da Ersan için Adanaspor’un kapısını çalması bekleniyor.. Defansın bel kemiği Egemen Korkmaz’ı bedavaya Beşiktaş’a kaptıran bordo-mavililerin yeni sezon öncesi kuracağı kadroya 24 yaşındaki yıldızı da dahil etmeyi planladığı kulislerde konuşuluyor.. 

Vatan Gazetesi