Eurocup’ta 4. hafta tamamlandı

Eurocup'ta Banvit, Aykon TED Ankara Kolejliler, Pınar Karşıyaka ve Beşiktaş İntegral Forez gruplarındaki dördüncü maçlarını oynadılar.

06 Kasım 2013 Çarşamba 22:34 tarihinde eklendi.

F Grubu’nda yer alan ve ilk galibiyetini geçen hafta alan Aykon TED Ankara Kolejliler, Ankara’da Nizhny Novgorod’u konuk etti. 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle 2. sırada yer alan Rus temsilcisi karşısında temsilcimiz 18 sayıya kadar çıkarttığı farkı son periyotta koruyamadı ve maçtan 72-73 mağlup ayrıldı. Vladimir Golubovic’in 26 sayısı, 10 ribaunduise galibiyet için yeterli olmadı.

H Grubu’nda 2 galibiyetli iki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede ise Beşiktaş Integral Forex, Yunan ekibi Panionios’u İstanbul’da ağırladı. Siyah Beyazlılar karşılaşmadan 71-57 galip ayrıldı. Doron Perkins 20 sayı üretirken, Chris Lofton ise rakip potaya 12 sayı bıraktı.

E Grubu’nda oynadığı üç maçı da kazanan ve zirvede bulunan Pınar Karşıyaka, Moskova deplasmanında Khimki Moskova Region ile karşılaştı. Temsilcimiz maçtan 80-66 mağlup ayrılırken grubundaki ilk yenilgisi aldı. Esteban Batista’nın 20, Jon Diebler’in 19, Leo Lyons’un ise 15 sayılık performansları yenilgiye engel olamadı.

G Grubu’nda mücadele eden Banvit ise İsrail deplasmanında Maccabi Haifa Bazan ile oynadığı maçı 72-69 kaybetti. Earl Rowland 16 sayı ile temsilcimizin en sokerer ismi oldu.


CİHAN