Fakat müzeyyen bu derin bir tutku filmi en güzel haliyle sizlerle!

Bazı insanlar vardır yalnızdırlar ancak yalnızlıklarının bile farkında değillerdir bir çok zaman. Ya da hayata karşı tutunma çabaları içinde kendilerini dinleyemedikleri için ne durumda olduklarını fark bile edemezler.

Fakat müzeyyen bu derin bir tutku filmi en güzel haliyle sizlerle!
24 Ocak 2015 Cumartesi 18:23 tarihinde eklendi, 2.497 kez okundu.

Bazı insanlar vardır yalnızdırlar ancak yalnızlıklarının bile farkında değillerdir bir çok zaman. Ya da hayata karşı tutunma çabaları içinde kendilerini dinleyemedikleri için ne durumda olduklarını fark bile edemezler. Aslında bir çok zaman yetenekli, sanatçı ruhlu insanlar böyle yalnızlıklar içine yuvarlanırlar. Bu fark etmedikleri yalnızlıkları bir gün biri onları keşfedip oradan çıkarana kadar sessiz ve derinden onlarla birlikte yürür. İşte böyle bir adamın hikayesini anlatan bir film 2014 yılı içinde vizyona girdi.

Yapımcılığını Marsel Kalvo’nun yaptığı 105 dakikalık bu yerli filmin senaryosunu ise Ceyda Aşar ve Çiğdem Vitrinel yazdı. Yönetmen koltuğunda yine Çiğdem Vitrinel’i gördüğümüz dram, romantik tarzdaki bu yapımda Erdal Beşikçioğlu, Sezin Akbaşoğulları, Erdinç Gülener, Ege Aydan, Barış Yalçın ve Hare Sürel gibi oyuncular da rol alıyor.

Yazar Arif Kadınlar Ve İlişkilerde Zayıftır

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmi izle
diğinizde siz de belki içinizdeki yalnız adamı fark edeceksiniz. Yazar olmaya çalışan ve İlk kitabı üzerinde yoğunlaşan Arif (Erdal Beşikçioğlu) günlerini kitabı ile uğraşarak geçirmektedir. Kadınlarla ilişkileri hiçbir zaman çok iyi olmamış olan Arif hayata yine yalnız bir şekilde devam etmektedir. Hayata kadınları ve ilişkileri anlamadığı konusundaki düşüncelerinin penceresinden bakmaktadır. Bu nedenle de etrafında da pek kadın olmamaktadır.

Kendisini Müzeyyen’in Büyüsüne Kaptırır

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku full online izle
mek istediğinizde kesintisiz, yüksek görüntü ve ses kalitesi için internette en uygun web sitesinin seçmeniz gerekecektir. Çünkü bu duygu yüklü filmi tek parça halinde soluksuz izlemek isteyeceksiniz. Bir gün Müzeyyen adında çok farklı bir kadınla tanışır. İşte bu tanışma hayatında ciddi bir dönüm noktası olacaktır. Müzeyyen bildiği ve kendini uzak tutmaya çalıştığı kadınlar gibi değildir. Onda çok garip bir çekim alanı ve cazibe vardır. Arif de kendini bu alandan uzak tutmayı başaramaz. Müzeyyen ile birlikte onun kuralları ile bir ilişki yaşamaya razı olmuştur. Bundan sonra hayatın onlara ne getirip getirmeyeceğini izleyeceğiniz bu çok özel romantik dram filminde göreceksiniz.