"Fatih Hoca motivasyon veriyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Fatih Hoca motivasyon veriyor
14 Ekim 2013 Pazartesi 18:59 tarihinde eklendi.

Hırvat teknik adam şunları söyledi: "Eskişehirspor maçından sonra bir çalışma dönemi geçirdik ve Split'te hazırlık maçı oynadık. Split'te ligde fazla forma şansı bulamayan ya da sakatlığı yeni geçen oyuncularımızın durumunu görme şansı bulduk.

Hafta sonu iyi çalıştık. Takımın durumunun genel olarak iyi olduğunu söyleyebilirim. Pazartesi günü oynayacağız ama zaman hemen geçecektir. Milli takımdan dönecek oyuncular ya da takımda maç olmadığı için soğuyan oyuncuları yeniden lige motive etmemiz gerekiyor. Tüm takım olarak toplandığımızda yeniden iyi seviyeye geleceğiz."Türkiye, Hollanda'ya karşı önemli bir maça çıkacak.

Oyunculara ve Fatih Terim'e şans dilemek için yanlarına gittim. Başarabileceklerini söyledim. Ben de çok heyecanlıyım ve maçı izleyeceğim. Türkiye'nin durumu 1 ayda değişti. Romanya ve Estonya galibiyetleri çok önemliydi. Futbolcuları sakin gördüm. Fatih Hoca takıma çok iyi motivasyon veriyor. Stadyumdaki enerjiyi sahaya doğru yansıtabilirse Türkiye yarın bir zafer elde edebilir."


DHA