Fatih Terim Amrabat'a ne dedi?

Hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da Eboue ve Amrabat gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fatih Terim Amrabata ne dedi?
10 Temmuz 2013 Çarşamba 13:23 tarihinde eklendi.
Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere’nin Birmingham kentinde sürdüren G.Saray’da Emmanuel Eboue ve Amrabat gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Basın toplantısında ilk sözü alan Eboue, G.Saray’ı İngiltere’de yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür etti. Yeni sezonun G.Saray ve diğer takımlar için çok zor geçeceğini dile getiren Eboue, “İki sezondur G.Saray’dayım ve iki sezonda kazanılmış başarılar var. Takım içindeki herkes yine kupalara odaklandı” ifadelerini kullandı.
 
Sarı-kırmızılıların yeni transferi Chedjou hakkındaki bir soruyu da yanıtlayan Fildişili tecrübeli savunmacı, “Chedjou çok iyi bir futbolcu. Zaten G.Saray’da oynayacaksanız hak ettiğiniz için buradasınızdır” ifadelerini kullandı. Chedjou’nun takıma güç katacağını söyleyen Eboue, 28 yaşındaki Kamerunlu’nun adaptasyon sürecini çabuk aşacağını söyledi.
 
Eboue, TFF’nin yabancı kararı için “Takımda kim oynarsa oynasın önemli olan G.Saray’ın başarısıdır. Yabancı sınırlaması için yabancıların işi daha zor” diye konuştu.
 
AMRABAT: TERİM KALMAMI İSTEDİ
 
Eboue’nin ardından söz alan Nordin Amrabat, G.Saray’dan transfer olacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin olarak, “Sezon sonunda hocamız ile bir görüşmem oldu. Fatih Terim takımda kalmamı istediğini söyledi” dedi.
 
Amrabat, geçtiğimiz sezon gösterdiği performans hakkındaki bir soruya, “Kariyerim boyunca 4-3-3 sisteminde solda oynadım, yeni sisteme alışmam vakit aldı. Daha fazla boşluk bulduğum Şampiyonlar Ligi maçlarında daha etkili oldum” diye konuştu.
 
(amk)