F.Bahçe, Akhisar Belediye maçı hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 31 Mart Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

F.Bahçe, Akhisar Belediye maçı hazırlıklarını sürdürdü
27 Mart 2013 Çarşamba 22:37 tarihinde eklendi.

 

Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeyapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Milli takım kamplarında bulunan oyuncular da antrenmanda yeraldı.
 
Milli takımları ile dünkü antrenman maçında görev alan oyuncuların bir kısmı antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrıldı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular ardından dar alanda yaptıkları pas organizasyonları ve yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
 
U20 Milli Takımı'nın 24 Mart Pazar günü İnönü Stadı’nda Portekiz U20 Milli takımı ile oynadığı maçta, ayağına aldığı darbe sonrasında sağ bacak alt adale ön tarafında ağrı olan Salih Uçan’ın bugün çekilen MR'ı sonucunda tibialis anterior kasının arka zarında yırtılma ve kanama tespit edildiği açıklandı. Oyuncunun tedavisine Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu tarafından başlanıldı.

CİHAN