F.Bahçe'ye müthiş indirim!

Fenerbahçe yönetimi, UEFA’nın kararını beklerken, Valencia’nın Mehmet Topal ve Tino Costa için istediği 15 milyon euro bonservis bedelini 10 milyon euroya çekmesi heyecan yarattı.

F.Bahçeye müthiş indirim!
10 Haziran 2012 Pazar 18:09 tarihinde eklendi, 1.100 kez okundu.

 

Fenerbahçe’ye İspanya’dan iyi haberler var... Sarı-Lacivertliler, Mehmet Topal ve Tino Costa konusunda yaptıkları girişimde iki futbolcu için Valencia kulübü 15 milyon euroya yakın bonservis bedeli istedi.
 
Yönetim de UEFA’dan gelebilecek olası bir cezayla önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarından uzak kalma tehlikesini göz önüne alarak bu yüksek fiyatlı transfer girişimini şimdilik askıya almıştı. Ancak Fenerbahçe’nin bu girişimi işe yaramış gibi görünüyor. Zira ilk görüşmelerde kapıyı iki oyuncu için 15 milyon eurodan açan Valencia’nın gelinen noktada 10 milyon Euro’ya kadar indiği ileri sürüldü.
 
Bu sürpriz gelişme sonrasında Fenerbahçe yönetimi hafta başından itibaren bir kez daha Valencia ile görüşmelere hız verme kararı aldı. Ancak her şeye rağmen bu görüşmelerde yine aceleci davranılmayacak ve UEFA’nın kararı beklenecek.
 
KOCAMAN DA İSTEMİYOR
Aykut Kocaman’ın da yöneticilerden transferde temkinli olmalarını istediği öğrenildi. Kocaman, UEFA’dan ceza gelmesi halinde yönetimin yüksek bonservis bedelleriyle transfer yapmalarını istemiyor. F.Bahçeli teknik adam gelecek vaadeden yıldız adayı oyuncuların kadroya katılmasını istiyor.
 
TİNO COSTA İÇİN TEHLİKE ÇANLARI
Fenerbahçe’nin renklerine dahil etmek istediği Tino Costa konusunda Sarı- Lacivertliler’i sıkıntıya sokan gelişmeler de yaşanıyor. Valencia Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen Super Deporte Gazetesi, Fenerbahçe’yi de yakından ilgilendiren bir haber yayınladı. Sarı-Lacivertliler’in büyük ölçüde anlaştığı öne sürülen Valencia’lı Tino Costa’nın Lille’e döneceği iddia edildi. Daha önce Fransa’da Paris SG ve Montpellier’de top koşturan Tino Costa’nın da bu teklife sıcak baktığı yazıldı.
 
(Habertürk)