Fener Melo'yu tapusuyla istedi

Sarı-lacivertli yönetim, Cimbom'da kiralık oynayan Melo için Juventus'a, "G.Saray, Melo'ya karşılık istediğiniz 13 milyon euro'yu fazla bulursa, biz o parayı ödemeye hazırız" dedi

Fener Meloyu tapusuyla istedi
02 Ocak 2012 Pazartesi 09:02 tarihinde eklendi, 1.207 kez okundu.

 

İtalya'daki muhtelif internet sitelerinde dile getirilen iddiaya göre, Fenerbahçe, Melo'nun bonservisini elinde bulunduran Juventus ile gizlice temas kurdu.

Galatasaray'da kiralık oynayan Melo'ya sezon sonu için talip olan Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kulübüne, "Galatasaray, kendileriyle yaptığınız sözleşmede yer alan 13 milyon euro'yu ödemeyeceğini bildirir veya indirim talep ederse, biz bu rakamı ödemeye hazırız" diye teminat verdi.
 
Melo'nun satışında Galatasaray'a öncelik tanıyan Juventus ise Fenerbahçe'ye "Şu an birbirimize kesin sözler vermek için erken, ancak eğer Galatasaray 13 milyon euro'yu fazla bulursa sizinle masaya otururuz" karşılığını verdi.

Fenerbahçe'nin sürpriz Melo girişiminin, teknik direktör Aykut Kocaman'ın talebi üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Kocaman'ın "Melo hem hırsı ve savaşçılığı, hem de oyun anlayışı ve yeteneğiyle tam istediğim tarzda bir futbolcu. Onu Fenerbahçe'de görmeyi çok isterim" demesi üzerine yönetimin gizlice harekete geçtiği belirtildi.