Fener tam gaz!

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Konyaspor'u 2-0 yenerek, derbi öncesi ezeli rakibine gözdağı verdi.

Fener tam gaz!
13 Mart 2011 Pazar 18:44 tarihinde eklendi, 3.196 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Konyaspor'u 2-0 yendi. Maçın gollerini 16. dakikada Niang ve 77. dakikada Semih kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 57'ye yükselterek, averajla yeniden liderliği aldı. Bu galibiyetle Fenerbahçe ikinci yarıda 8'de 8 yaptı.
 
Süper Lig'de ise sarı-lacivertli takım galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Fenerbahçe yakaladığı bu seri ile 18 Mart Cuma günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da yapacağı derbi öncesi sıkıntılı günler geçiren ezeli rakibine gözdağı verdi. Konyaspor ise bu mağlubiyetle 16 puanda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip ise haftaya evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek. 
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman uzun bir aradan sonra Stoch'u ilk 11'de sahaya sürdü. Slovak futbolcu maç içinde birçok önemli gol pozisyonundan yararlanamaz iken karşılaşmanın 61. dakiaksında yerini Dia'ya bıraktı. Kocaman karşılaşmaya Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Baroni, Emre, Stoch, Alex ve Niang ilk 11'i ile başladı.