"Fenerbahçe Alex'ten kurtuldu"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Yusuf Şimşek, Milli Takım, Alex, Quaresma, şike-teşvik iddiaları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Alexten kurtuldu
11 Ekim 2012 Perşembe 16:47 tarihinde eklendi.

Radyospor'da Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programına katılan Yusuf Şimşek,"Milli Takım hem Romanya hem de Macaristan maçlarını kazanacak durumda ama ortam çok gergin.Milli Takım futbolcusu taraftarın yanında olmasını ister" dedi.

 
Milli Takım'da oynamak için lobiye ihtiyaç var mı sorusuna Yusuf Şimşek, "Bu iyi bir soru. Evet milii takımda oynamak için 3 büyük takımdan birinde oynamak etkili oluyor. Hak edenlerin zaman zaman milli takımda olmadığını görüyoruz" dedi.
 
Beşiktaş "Feda"ya devam ediyor
 
Beşiktaş'ın çok zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Yusuf Şimşek, "Beşiktaş sezon başında "Feda" dedi, fedaya devam ediyor. Çok kötü puanlar kaybediyor. Genç oyunculardan kurulu bir takım ama Beşiktaş'ın işi kolay değil. Bu gidişle devre arasında Fernandes ve Almeida'da takımdan ayrılır" diye konuştu.
 
Quaresma hakkında da konuşan Yusuf Şimşek, şöyle devam etti "Quaresma'dan Beşiktaş'a fayda gelmez. İlk geldiğinde bir süre birlikte oynadık. Çok kaliteli bir oyuncu ama takım futbolcusu değil. Geri dönse bile Beşiktaş'a faydası olmaz. Quaresma'nın Beşiktaş'a geldiğinden beri akılda kalan 5 maçı bile yok."
 
Fenerbahçe daha iyi takım oldu
 
Alex'in gidişi hakkındaki soruyu da yanıtlayan Şimşek, "Fenerbahçe, Alex'ten kurtuldu. Takımlar bir futbolcuya bağlı olmamalı. Alex'in gönderilmesi kesinlikle doğru bir karardı.. Alex gitti Fenerbahçe kendine geldi. Bu karar daha önce verilmeliydi. Fenerbahçe önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacak" şeklinde konuştu.
 
Galatasaray'ın şansı az!
 
Yusuf Şimşek, Türkiye'de şike ve teşvik primi var mı sorusunaysa, "Şike olduğuna inanmıyorum. Duymadım. Teşvik primi verildiğini duydum ama hiç karşılaşmadım."
 
Fenerbahçe'nin, Galatasaray'dan daha iyi bir takıma sahip olduğunu savunan Yusuf Şimşek,
"Fenerbahçe'nin kadrsou Galatasaray'dan daha iyi takıma sahip. Bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluk
şansı daha fazla" dedi.
 
radyospor.com