FENERBAHÇE, Kayseri'de çok mutlu

Fenerbahçe, SAİ Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Kayseri'ye adeta çıkartma yaptı. Sarı lacivertli oyunculardan Webo ve Bekir İrtegün, taraftarın sloganlarla inlettiği bir alışveriş merkezindeki Feneryum'da forma imzaladı Fenerbahçe'li futbolcular sabah saatlerindeki TED Kayseri Koleji ziyaretinin ardından, kulüp yöneticisi Mahmut Uslu ile birlikte Fenerbahçe

FENERBAHÇE, Kayseride çok mutlu
19 Aralık 2014 Cuma 16:39 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe, SAİ Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Kayseri'ye adeta çıkartma yaptı. Sarı lacivertli oyunculardan Webo ve Bekir İrtegün, taraftarın sloganlarla inlettiği bir alışveriş merkezindeki Feneryum'da forma imzaladı
 
Fenerbahçe'li futbolcular sabah saatlerindeki TED Kayseri Koleji ziyaretinin ardından, kulüp yöneticisi Mahmut Uslu ile birlikte Fenerbahçe Kayseri Futbol okulunu ziyaret etti. Uslu ,burada minik ,yıldız ve genç oyuncular ve velileriyle sohbet etti.
 
WEBO: 'ATATÜRK'ÜN KAYSERİ'YE GELİŞİNİN 95.YILDÖNÜMÜ GİBİ GÜZEL VE ANLAMLI BİR GÜNDE BURADAYIZ"
 
Ardından Webo ve Bekir İrtegün bu kez Feneriumdaki forma imzalama etkinliğine katıldı. Bine yakın Fenerbahçeli taraftarın 'İşte taraftar, işte şampiyon' tezahüratları ve sevgi gösterileri arasında Feneriuma giren sarı lacivertli oyunculardan Webo 'Atatürk'ün Kayseri'ye gelişinin 95.yıldönümü gibi güzel ve anlamlı bir günde buradayız. Böylesine özel bir günde burada olmaktan mutluyuz. Umarım bugün bu güzellikler arasında, Kayseri'den haftanın açılış maçından galibiyetle ayrılırız' dedi.
 
BEKİR İRTEGÜN: "ARTIK DEPLASMAN MAÇLARI BİR BAŞKA ZORLU GEÇMEYE BAŞLADI. HAFTA İÇİNDE KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇINA İYİ HAZIRLANDIK"
 
Bekir İrtegün de 'Kayseri için önemli bir günde burada bulunuyoruz. Şehir için önemli günde, hoş bir havada buradayız. Burada bulunmaktan mutluyuz. Bu mutluluğu bizi yalnız bırakmayan taraftarımızla paylaşıyor ve onlarla bütünleşiyoruz. Katıldığımız iki etkinlikte de böyle oldu. Hafta içinde Kayseri Erciyesspor maçına iyi hazırlandık. Artık deplasman maçları bir başka zorlu geçmeye başladı. Erciyesspor'da iyi bir takım. Kayseri'den galibiyetle ayrılmak istiyoruz' diye konuştu.
 
Sarı lacivertli oyuncular daha sonra güvenlik görevlilerinin yardımı ile tek sıra oluşturan taraftarın formalarını imzalayıp, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.