Fenerbahçe'den "Dupont" açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli ekibin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesi ile ilgili başlatılan hukuki çalışmaları avukat Emin Özkurt ile birlikte yürüten avukat Jean Louis Dupont'un konuyla ilgili demeç vermediğini belirterek, bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini istedi.

Fenerbahçeden Dupont açıklaması
31 Ağustos 2011 Çarşamba 17:56 tarihinde eklendi.

 


Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Jean Louis Dupont'un basında yer alan ifadelerinin gerçek dışı olduğu ileri sürüldü. Açıklamada, şöyle denildi: 
    
"Herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına, geçtiğimiz günlerde Sayın Jean-Louis Dupont ile yapılmış bir röportaj şeklinde basında yer alan ifadelerin gerçek dışı olduğunu kamuoyunun bilgisine sunar ve kendisi tarafından bu konu ile ilgili basına verilen herhangi bir demeç veya yapılan herhangi bir açıklama olmadığı gibi, takip eden günlerde de olmayacağını belirtiriz. 
    
Son olarak, basında yer alan ve Av. Emin Özkurt'a ya da Sayın Jean-Louis Dupont'a ithaf olunan açıklamalara itibar edilmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine sunar, bu konuda sağlıklı ve doğru bilgilendirmenin Kulübümüz Resmi İnternet Sitesi aracılığı ile yapılacağını bu vesileyle bildiririz."