Fenerbahçe'den servet istedi

Geçtiğmiz yaz ayından bu yana Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Real Madrid'in Fransız futbolcusu Lassana Diarra, sarı lacivertli yönetimle birebir görüştü.

Fenerbahçeden servet istedi
14 Nisan 2012 Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi.

 

ÖZEL UÇAKLA GELDİ, ALİ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜ
 
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Lassana Diarra, menajeri Marco Kırdemir'le birlikte, geçen Cumartesi günü özel bir uçakla İstanbul'a geldi.  Sarı lacivertli takımın Medical Park Antalyaspor'la oynadığı maçı iizledikten sonra, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'la yemek yedi. 
 
YILLIK 6 BUÇUK MİLYON EURO İSTEDİ, ALİ YILDIRIM BU TALEBE YANIT VERMEDİ
 
Transfer görüşmesinin yapıldığı yemekte, Lassana, yıllık 7 milyon euro ücret talep etti, görüşmenin ilerleyen aşamalarında ise 6 buçuk milyon euroya kadar düştü. Real Madrid'le 2013 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi olan Fransız futbolcunun, bonservisi için İspanyol kulübünün 8-9 milyon Euro talep ettiğini söylediği öğrenildi.
 
Lassana Diarra, Real Madrid'ten yıllık 4.5 milyon Euro kazanıyor. Bu talep üzerine Ali Yıldırım'ın cevap vermediği, Lassana ve Marco Kırdemir'in aynı gece özel uçakla Madrid'e döndüğü bildirildi. 
 
FENERBAHÇE VE TÜRK LİGİ LASSANA İÇİN CAZİP OLABİLİR
 
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan AS Gazetesi Yazarı Dani Hidalgo, "Lassana, Real Madrid'te oynamadığı için çok mutlu değil. Fenerbahçe onun için iyi bir seçenek olabilir. Aksini söylemek mümkün değil. Neden olmasın, Lassana'nın sezon sonunda ayrılma olasılığı yüksek. Türk Ligi onun için enteresan olabilir. Fenerbahçe'yle anlaşma olasılığı olduğunu düşünüyorum" dedi. 
 
EMRE ATLETİCO'YA TRANSFER OLABİLİR
 
Dani Hidalgo, Emre Belezoğlu'nun Atletico Madrid'e transferiyle ilgili olarak ise "Emre'nin sezon sonunda Atletico Madrid'e transfer olabilir. Atletico Madrid, Jorge Mendes ve onun ortağı olan Ahmet Bulut'la iyi ilişkilere sahip; Ahmet Bulut da Emre'nin menajeri olduğuna göre bu transfer mümkün. Atletico Madrid açısından Emre transferinin en önemli tarafı transfer ücreti ödenmeden gerçekleşecek olması. Emre'nin sözleşmesi bitiyor. Bana göre de Atletico Madrid'e gelmesi iyi olabilir, ihtiyacı karşılayacak bir futbolcu" diye konuştu.