Fenerbahçeliler terörü lanetledi

Sosyal paylaşım ağları üzerinden organize olan Fenerbahçeli taraftarlar ''teröre lanet'' ve ''şehitlere saygı'' yürüyüşü gerçekleştirdi.

Fenerbahçeliler terörü lanetledi
09 Eylül 2012 Pazar 17:26 tarihinde eklendi.

Kadıköy-Şaşkınbakkal'da toplanan ve başını ''12 Numara'' isimli taraftar grubunun çektiği kalabalık, Afyonkarahisar'daki cephanelik patlamasında şehit düşen askerlerin isimlerinin yazılı olduğu dövizler taşıdı. 

   
 Protestocular yürüyüşe başlamadan önce saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Şehit askerlerin isimleri okunurken, ''burada'' diye karşılık veren taraftarlar daha sonra yürüyüşe geçti. 
     
Ellerinde Türk ve Fenerbahçe bayrakları taşıyan grup ''Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez'', ''Kahrolsun PKK'', ''Ne Mutlu Türküm Diyene'', ''Şehidim hakkını helal et bize'' şeklinde sloganlar attı. 
   
 Büyük bir Türk bayrağı açan taraftarlar polisin güvenlik önlemleri altında marşlar ve alkışlar eşliğinde Şükrü Saraçoğlu Stadı'na kadar yürüdü. Protesto yürüyüşüne çevredeki vatandaşlar alkışlarla, sürücüler de korna çalarak destek verdi. 
     
Bazı binalardan Türk bayraklarının açıldığı yürüyüşe, Galatasaray formalı bazı taraftarların da katılması dikkati çekti. 
     
Stadın yanındaki Yoğurtçu Parkı'nda yürüyüşünü sonlandıran gruptakiler burada bir kez daha şehitlerin isimlerini tekrarlayarak dağıldı.