Fenerbahçe'nin şampiyonluk pastası kesildi

Kupayı kaldıran adam Melih Mahmutoğlu: "En baştan beri şampiyonluğa inandık"

Fenerbahçenin şampiyonluk pastası kesildi
22 Mayıs 2017 Pazartesi 19:31 tarihinde eklendi.
İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan'ın Olympiacos ekibini 80-64 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, şampiyonluk pastasını Başkan Aziz Yıldırım, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve yöneticilerle birlikte kesti. 
 
Türk basketbol tarihine adını altın harflerle yazdırarak Euroleague Şampiyonu olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, pasta kesimi öncesi şampiyonluk yolunda emek sarfeden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkanlardan Ozan Balaban; teknik heyet ve oyuncuları tebrik etti.
 
MURAT ÜLKER, "İNŞALLAH FENERBAHÇE BASKETBOL TAKIMI BUNDAN SONRA HEP ZİRVE İÇİN YARIŞACAK"
 
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Hepimiz Fenerbahçeliyiz. İnşallah Fenerbahçe basketbol takımı bundan sonra hep zirve için yarışacak" dedi ve alkışlar eşliğinde şampiyonluk pastasını kesti.
 
MAHMUTOĞLU: "EN BAŞTAN BERİ ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK"
 
Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu DHA'ya yaptığı açıklamada "En baştan beri şampiyonluğa inandık. Geçen sezon son anda kaçırmıştık. Bu sezon boyunca kupa için çalıştık. Takım olarak çok mutluyuz. Çok özel hisler içindeyim. Çocukluğumdan beri bunu hayal ettim" dedi.
 
Mahmutoğlu, Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali bulunan takım arkadaşları Bogdan ve Ekpe Udoh'un geleceğine dair bilgisi olup olmadığı sorulunca ise "Bu konuda bir şey söyleyemem" dedi.