"Fenerbahçe'yi çok seviyorum"

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Senegalli golcü Moussa Sow, teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadroya alınmadı.

Fenerbahçeyi çok seviyorum
31 Ağustos 2013 Cumartesi 22:36 tarihinde eklendi.

Sivasspor maç kadrosuna alınmamasının nedenini bilmediğini söyleyen golcü oyuncu, attığı twitte, "Çok üzgünüm ama Elhamdülillah Fenerbahçe'yi çok seviyorum." dedi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkesi'nin (CAS) UEFA'nın men kararını onamasının ardından Avrupa macerasına 2 yıl ara vermek zorunda kalan Fenerbahçe'de gözler Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Sivasspor maçına çevrildi.

Zorlu mücadele öncesi Fenerbahçe'de Moussa Sow, teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakıldı.

Sivasspor maçı kadrosuna alınmayan Sow resmi twiter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam neden kadroda olmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm ama Elhamdülillah Fenerbahçe'yi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

MORALSİZ FENERBAHÇE, SİVASSPOR'U AĞIRLIYOR

CAS'ın kararıyla büyük bir şok yaşayan yaralı Fenerbahçe, Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor'u konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden, CAS kararıyla Avrupa Ligi'ne katılmaktan men edilen, olağanüstü kongre kararıyla sarsılan Fenerbahçe, lige dönecekleri maçta Sivasspor'u yenerek moral bulmak istiyor.

Öte yandan Roberto Carlos, çok iyi bildiği Kadıköy'de eski takımını şaşırtma peşinde. Fenerbahçe'de 2,5 sezon geçiren ve 104 resmi maça çıkan Roberto Carlos, her fırsatta sarı - lacivertlilerden korkmadığını dile getirdi.

Maç öncesi Fenerbahçe'de Yobo'nun sakatlığı sürerken Emre de maç kadrosunda yok. Sivasspor'da Abdulkadir Özgen ve Kamil Grosicki'nin sakatlıkları devam ediyor.


CİHAN