Fener'e ağır eleştiriler

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin İngiltere'de Arsenal'e mağlup olduğu maç sonrasında sarı-lacivertli takımı ciddi şekilde eleştirirken, CAS'ın kararı öncesinde görüşlerini açıkladı.

Fenere ağır eleştiriler
28 Ağustos 2013 Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi, 1.035 kez okundu.
RIDVAN DİLMEN'DEN SERT ELEŞTİRİ
NTV Spor'da karşılaşmanın ardından maç hakkında görüşlerini dile getiren Rıdvan Dilmen "İki maçta 5 gol yiyeceksiniz, iki maçta da hiç tur umudunuz olmayacak, Salzburg maçlarında ve lig maçlarında iyi oynamayacaksınız. Psikolojik olarak iyi durumda değil Fenerbahçe. Çok radikal kararların alınması lazım. 1-0'dan sonra maç bitmek bilmedi Fenerbahçeli oyuncular için. Arsenal temposunu Kadıköy'e göre %50 azaltarak oynadı. Arsenal, Fenerbahçe'den daha az koştu. İstedikleri zaman ceza alanına girip etkili oluyorlar" diye konuştu.
 
"DÜNYANIN EN İYİ TEKNİK ADAMI GELSE..."
Sarı-lacivertli takımla ilgili eleştirilerine devam eden Rıdvan Dilmen "Takımda çok garip. Daha Ağustosbitmeden korkunç derecede çökmüş bir psikoloji var. Fizik ve kafa yapınız iyi olduğunuzda iyi birşeylerortaya çıkar. Oyuncularda sorumluluk almak istemiyor gibi bir hava var. Bu takım 4 ay önce Lazio'yla Benfica'yla başabaş oyun oynadı. Ersun Yanal, yalnız bırakılmamalı. Sivasspor maçı son derece önemli. Fenerbahçe'nin mutlak morale ihtiyacı var. Bir problem var kulüpte görüyoruz. Camianın kesinlikle kenetlenmesi lazım. Değil Ersun Yanal'ı, dünyanın en iyi teknik adamını getirseniz bu takımına şu an için bir şey yapamaz" ifadelerini kullandı.
 
DİLMEN'İN CAS YORUMU: "ONANACAK"
Son olarak Fenerbahçe'nin CAS kararıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Dilmen, "Fenerbahçe adına CAS'ın vereceği karar çok ama çok önemli. Olumsuz bir sonuç çıkması halinde radikal kararlar alınabilir diye düşünüyorum. Ayrıca benim görüşüm, CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili karar onayacağı yönünde" dedi.