Feneri yenme formülü!

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emmanuel Eboue GSTV'ye açıklamalarda bulundu

Feneri yenme formülü!
11 Mayıs 2012 Cuma 16:21 tarihinde eklendi, 1.271 kez okundu.

 

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emmanuel Eboue, Fenerbahçe ile yarın yapacakları ve şampiyonluğun belirleneceği derbi maçta avantajlı olan tarafın kendileri olduğunu kaydederek, 'Çünkü beraberlik bize yetecek. Bu nedenle sabırlı olmamız ve kendi futbolumuzu oynamamız yeterli olacak' dedi.
 
Emmanuel Eboue, GS TV'ye yaptığı açıklamada, sezon boyunca kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti.
 
Taraftarların yanı sıra kulüp çalışanlarına da teşekkür eden Eboue, 'Çünkü bu kulüpte herkes işini çok iyi yaptı. Sağlık ekibinden masörüne kadar herkes çok iyi bir iş çıkardı' dedi. Eboue, Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşma için de şunları söyledi:
 
'Derbi maç iki takım için de tam anlamıyla bir final maçı olacak. Avantajlı olan biziz, çünkü beraberlik bize yetecek. Bu nedenle sabırlı olmamız ve kendi futbolumuzu oynamamız yeterli olacak. Aceleci olmamıza gerek yok. Tabii ki orada taraftarımız olmadan oynamak çok zor olacak, bu nedenle sahada savaşmamız gerekecek. Ancak tek ihtiyacımız olan 1 puan. Benim takımımızla ilgili şöyle bir analizim var. Deplasmanda çok iyi futbol oynuyoruz, çünkü orada hiçbir baskı hissetmiyoruz. Kendi evimizde ise taraftarımızın büyük desteği bizi sürekli gol atmaya itiyor. Belli bir süre gol bulamayınca da bu özellikle genç oyuncularımızı olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle deplasmanlarda daha iyi performans ortaya koyuyoruz.'