Fener'in son gözdesi!

Cardozo işi uzadı, alternatif olarak Bayern Leverkusen'li Kiessling'in adı ortaya atıldı. Bitmedi! Fenerbahçe'nin transfer listesinden süper bir golcü daha çıktı...

Fenerin son gözdesi!
19 Haziran 2013 Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi.
Stopere Bruno Alves, sol beke Kadlec, orta sahaya Holmen takviyesi yapan Fenerbahçe, gol bölgesine de yıldız bir oyuncu almak için kararlı.

İşte bu doğrultuda Benfica’lı Oscar Cardozo ve Bayer Leverkusen’li Stefan Kiessling’in ardından gündeme yeni bir isim geldi. Bu yıldız, İngiltere Premier Ligi’nde Tottenham forması giyen 29 yaşındaki Emmanuel Adebayor.

Ada ekibiyle sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan ve piyasa değeri 10 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) civarındaki Togolu forvet için girişimlerin başladığı kaydedildi. Kariyerinde Monaco, Arsenal, Manchester City ve Real Madrid gibi kulüplerin formasını giyen tecrübeli forvet, geride bıraktığımız sezonda 38 karşılaşmada rakip filelere 10 gol atarken, 3 de asist yaptı. Daha önceki transfer dönemlerinde de adı pek çok kez Fenerbahçe ile birlikte anılan Adebayor’un, Türkiye’ye bu kez daha sıcak baktığı bildirildi. 
 
Cardozo’da temas kopmadı
 
Sarı-Lacivertliler’in, Kiessling için de Leverkusen’le temaslarını sürdürdüğü, Benfica’lı Cardozo konusunda da Portekiz ekibiyle görüşmelerin kesilmediği belirtildi. FANATİK’e konuşan 30 yaşındaki Paraguay’lı forvetin menaceri Pedro Alvade, “İki kulüp arasındaki görüşmelerin zora girdiği şeklinde ağzımdan yazılanlar tamamen yalan. Görüşme sürüyor. Ancak Napoli’nin, Edinson Cavani’yi satması halinde onu istediği de konuşuluyor. Ama şu an bize gelen resmi bir şey yok” dedi.
 
Kaynak: FANATİK