Forlan yetmez, bir golcü daha

Diego Forlan’ın işini bitiren Beşiktaş, bu oyuncuyla birlikte bir forvet daha transfer etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlılar, kalıp kalmaması belirsiz olan Bobo’nun durumuna göre bir yıldızı daha renklerine bağlayabilecek

Forlan yetmez, bir golcü daha
05 Mayıs 2011 Perşembe 10:38 tarihinde eklendi.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmanın hesaplarını yapan Beşiktaş, gelecek sezon başarılı olacak kadroyu kurmak için kolları sıvadı. İlk olarak yabancılardan Diego Forlan, yerlilerden de Egemen Korkmaz’ı renklerine bağladığı belirtilen Kartal’ın forvet konusunda yine arayışta olduğu ifade edildi.
 
Siyah-beyazlı kulübe fon tarafından transfer edilen Almeida’nın, cazip bir bedel karşısında satılacağı, Bobo’nun da belirsizliğini gözönünde tutan yönetimin bu nedenle yabancı bir golcü daha alabileceği belirtildi.

Beşiktaş, Bobo’nun kalması durumunda ise bu arayışına son verecek. Valencia’dan yarım sezonluğuna kiralanan Fernandes’in de gidişi kesinleşti. Futbol kalitesine rağmen bu oyuncudan bir türlü bekleneni alamayan siyah-beyazlıların bundan dolayı Portekizli oyuncuyla yollarını ayıracağı ifade edildi.
 
Beşiktaş’ın dünkü antrenmanı sonrasında Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile bir araya gelen Teknik Direktör Tayfur Havutçu, takımın son durumu hakkında bilgi paylaştı. Genç teknik adamın transferle ilgili olarak yöneticilerle fikir alışverişinde bulunduğu da öğrenildi.