Galatasaray bombayı patlattı!

Galatasaray, Kasımpaşa'nın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'u kadrosuna kattı. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, prensipte anlaştığı Rumen golcü Stancu'yu da imza için İstanbul'a getirdi.

Galatasaray bombayı patlattı!
20 Ocak 2011 Perşembe 19:53 tarihinde eklendi.

 

Transfer döneminin gözde oyuncusu olan, özellikle de ilk yarıyı lider kapatan Trabzonspor'un takıma katmak için büyük uğraşlar verdiği Yekta Kurtuluş, tercihini Galatasaray'dan yana kullandı.
 
24 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinin bugün Galatasaray tarafından resmen açıklanması bekleniyor. Genç oyuncu, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Kasımpaşa'da, 87 karşılaşmada 9 gol attı.
 
SÜHA SİDAL: GALATASARAY İLE ANLAŞTIK
 
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferin yüzde yüz tamamlanmadığını ancak büyük oranda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Galatasaray Kulübüyle bir süredir görüşmelerimiz sürüyordu. Yekta'nın transferi için büyük oranda anlaşmaya vardık. Çok küçük pürüzler haricinde transfer tamamlandı diyebiliriz. Yekta'nın transferi karşılığında Galatasay'dan para ve altyapıdan bir oyuncu alacağız" dedi