"Galibiyet sürpriz değil"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, galibiyet sürpriz olmadığını ancak 4-2’lik bir sonuç beklemediklerini söyledi.

Galibiyet sürpriz değil
09 Şubat 2014 Pazar 22:16 tarihinde eklendi.

Hamzaoğlu, 4-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, kendileri adına çok iyi bir maç olduğunu belirterek, “Maça iyi başladık ve golü de bulduk. Ama daha sonra frikikten yediğimiz bir gol var ve ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarı da iyi başlamak için sahaya çıktık. Ve oyuncularım bugün iyi bir performans gösterdiler. Rakibin gol aradığı dakikalarda kontraya çok iyi çıktık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.” dedi. Hamzaoğlu, 3 gol atan golcü futbolcu Mehmet Akyüz’ü de gösterdiği performanstan dolayı özellikle tebrik etti.

Başarılı teknik adam, böyle bir sonuç bekleyip beklemedikleri sorusu üzerine, “Bu kadar farklı bir sonuç beklemiyorduk ama kazanabileceğimize inanıyorduk. Galibiyet sürpriz değil ama 4-2’lik bir sonuç beklemiyorduk.” cevabını verdi.

Futbolculardan Sertan Vardar da Trabzon’da çok zor maç beklediklerini ifade etti. İlk 45 dakikanın dengeli geçtiğine değinen Sertan, ikinci yarıda attıkları gollerden sonra rakibin oyun disiplinin bozulduğunu ve rahat kazandıklarını dile getirdi.

Uğur Demirok de maçın ilk yarısının ortada geçtiğini, ikinci yarıda ise kendilerinin üstün olduğunu söyledi. Uğur, “Kontra ataklarla yakaladığımız pozisyonları değerlendirip iyi bir skorla buradan ayrıldık.” dedi.


CİHAN