"Gaziantepspor ile prensipte anlaştım"

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında Gaziantepspor’a gelen Bülent Uygun, Başkan İbrahim Kızıl ile görüştüklerini, prensip olarak anlaştıklarını ifade ederek, her şey yolunda gittiğinde yola devam edeceklerini söyledi.

Gaziantepspor ile prensipte anlaştım
15 Mayıs 2013 Çarşamba 21:28 tarihinde eklendi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Celal Doğan Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya geldi. Yeni sezonda yapılacaklar ile ilgili bir durum değerlendirmesi yapan Bülent Uygun, takımdan gidecek oyuncular ve yapılacak transferler hakkında bilgi verdi.

Ligin ikinci yarısında takımla sözleşme imzalayan Uygun, sezon sonunda kendi sözleşmesinin de bittiğini yeni sezon ile ilgili başkanla görüştüklerini dile getirdi. Prensip olarak anlaşma sağladıklarını belirten Uygun, şöyle konuştu:

"Benim de sözleşmem bitiyor. Geçen hafta başkanla oturduk konuştuk, parasal anlamda hiçbir şeyi gündeme getirmedim. Her şey yolunda giderse yolumuza devam edeceğiz. Prensip olarak anlaştık. Yıl anlamında konuşma yapmadık. Hafta sonu yapacağımız maçın ardından başkanla tekrar görüşüp sözleşmeyi imzalarız."

YENİ SEZONDA 3-4 TANE TRANSFER YAPACAĞIZ

Mersin İdman Yurdu maçının ardından kendisinin Sırbistan'a, yardımcılarının da Romanya, Portekiz, Almanya ve Romanya'ya futbolcu izleyemeye gideceğini söyleyen Uygun, tespit edilen yabancı ve gurbetçi futbolcuları son kez izleyerek takıma katmak istediklerini vurguladı.

Büyük paralarla yapılan trasfer döneminin bittiğine dikkat çeken Uygun, yeni sezonda ucuz maliyetli genç futbolcuları takıma katacaklarını açıkladı. Uygun, “3-4 tane de nokta transfer yapacağız. Bu transferlere göre de hedef belirleyeceğiz. Hayalim Anadolu'dan yeni şampiyon çıkarmak." diye konuştu.

YENİ SEZONDA 4 YABANCI FUTBOLCU İLE YOLLARIMIZI AYIRIYORUZ

Yeni sezonda 4 yabancı futbolcu ile yolların ayrılacağı bilgisini veren Uygun, “Dorge Rostand Kouemaha'nın bonservisinin yüksek olması nedeniyle sözleşme imzalanmayacak. Abdou Razack Traore'ye de Suudi Arabistan'dan önemli bir teklif geldi, bu futbolcuyu da göndereceğiz.” dedi.

Ivan Kecojevic'in de gidebileceğini aktaran Uygun, "Karcemarskas, Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun'un kalması yönünde rapor verdim. Haris Medunjanin'e de Rusya'dan bir teklif var ama bırakmak istemiyoruz." bilgisini verdi.


CİHAN