Gençlerbirliği, Bandırmaspor maçına hazır

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği, Bandırmaspor maçına hazır
28 Kasım 2012 Çarşamba 17:21 tarihinde eklendi.

 

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışma 1 saat sürdü. Antrenmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular koordinasyon çalışmasının ardından 5'e 2 top kapmaca oynadı. İdman, dar alanda kontrol-pas çalışmasıyla sona erdi. 
     
Başkent temsilcisinde bugünkü idmana fıtık ameliyatı olan Serkan Kurtuluş ve Sırbistan'a tedaviye giden Azofeifa ile Curri katılmadı. 
     
Petrovic'in ''inanılmaz'' dönüşü
     
Kırmızı-siyahlılarda Ekigho idmanı, takımdan ayrı koşuyla tamamlarken, kasığındaki 7,5 santimetrelik yırtık için ülkesinde tedavi olan Sırp futbolcu Petrovic de antrenmanın son bölümüne katılarak, koşu yaptı. 
   
İyileşmesinin 3-4 hafta süreciği açıklanan Petrovic'in ülkesinden döner dönmez idmana katılması şaşkınlık yaratırken, Azofeifa ve Curri'nin de tedavi olmak için Sırbistan'a gittiği öğrenildi. 
     
''Gruplara kalmak istiyoruz'' 
     
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada geçen sezon ilk turda veda ettikleri Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak istediklerini söyledi. 
     
Bu sezon kupada daha ileriye gitmek istediklerini kaydeden Çapa, ''Geçen sezon ilk turda elenmemizin nedenleri vardı. Bu sezon gruplara kalmayı istiyoruz. Mümkün olduğu kadar oynamayan futbolcularımıza şans vermeyi düşünüyoruz. Pazartesi günü önemli bir karşılaşmamız var'' diye konuştu.