Giresunspor borcunu krediyle ödeyecek

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, transferlere lisans çıkartmak amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) olan borçlarını kredi çekerek ödeyeceklerini açıkladı.

Giresunspor borcunu krediyle ödeyecek
22 Ocak 2013 Salı 17:38 tarihinde eklendi.

 

"BEKLEYECEK HALİMİZ KALMADI"
 
Federasyonun transfer yasağının kaldırılması için çaba harcadıklarını belirten Başkan Bozbağ, şöyle dedi:
 
"Valimiz Dursun Ali Şahin ile  Milletvekilimiz Nurettin Canikli 250 bin lira söz verdiler. Bu parayı şubat ayı içerisinde alacağız. Belediye Başkanımız Kerim Aksu da 90 bin lira verecek. 100–150 bin lira civarında açık var ama bekleyecek durumumuz yok. Kredi çekmek için başvuruda bulunduk. Geldiği an yasağı kaldıracağız."
 
KALICI GELİR ŞART
 
Başkan Bozbağ, kalıcı gelir kaynakları oluşturulmadığı sürece Giresunspor'un kurtulamayacağını da söyleyerek şunları söyledi:
 
"Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ancak kulübümüzün yüklü miktardaki borcunu bu şekilde eritemeyiz. Giresunspor'u içerisinde bulunduğu bataktan çıkartabilmemiz için kalıcı gelir kaynakları şart. Akaryakıt istasyonu, düğün salonlarımız, taş ocağı veya başka kalıcı gelir kaynaklarımız olmalı. Şehrin can alıcı noktalarında varsa otopark yeri Giresunspor'a verilsin, valiliğin bir yeri kulübümüze tahsis edilsin. Aylık gelir 100 bin lirayı bulursa bu kulübü Mustafa Bozbağ da yönetir, bir başkası da. Giresunspor hepimizin. Hepimiz bu kayığın içerisindeyiz. Yeter ki Giresunspor kurtulsun."
 
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
 
Bu hafta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan Giresunspor, bu maçın hazırlıklarına bugün de devam etti. Teknik direktör Ergün Penbe gözetiminde iki antrenman birden yapan Giresunspor'da futbolcuların moralli olduğu gözlendi. Ergün Penbe, antrenmanda oyuncularının daha dikkatli ve hırslı olmasını istedi.

DHA