Gökhan Gönül'den Deivid itirafı

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, tatil yaptığı Çeşme'de ilginç açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönülden Deivid itirafı
18 Haziran 2011 Cumartesi 10:38 tarihinde eklendi, 3.957 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, zor geçen sezonun stresini Çeşme'de atanlardan... . Ligtv'nin sorularını yanıtlayan milli futbolcu, Arda'nın kesinlikle Avrupa'ya gitmesini gerektiğinin altını çizdi, Mehmet Topuz ve Servet'e takılmayı da ihmal etmedi.
 
Servet suda zaten batmaz! 1 haftadır tatilde olmasına rağmen pek yanmadığı gözlenen Gönül, güneşlenmeyi ve denize girmeyi fazla sevmediğini belirtip favorisinin havuz olduğunu söyledi...
 
Aynı yerde tatil yaptığı Servet Çetin'in yüzme bilmediğini öğrenince çok şaşırdığını söyleyen Gönül: "Kendisini bıraksa zaten suyun üzerinde durur" dedi.
 
Beni Gökhan Gönül yapan Devid'di! Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezon ve bu sezon daha iyi olduğunu söyledi.. Bu sezonun şampiyonlukla bitmesinin de yaptıklarının biraz daha dikkat çektiğini belirtti.
 
Gönül, kendisinin Fenerbahçe Gökhan Gönül olmasının sağlayan ismin Deivid olduğunu söyledi! "Benim oyun stilim Türkiye'de pek rastlanan bir stil değil. Önünüzde oynayan ismin sizi iyi tanıması ve anlaması gerekiyor. Bunu Topuz'la yakaladığımızı düşünüyorum. Her maçtan sonra birbirimize sarılıp bu maçı da iyi şekilde atlattık" diye seviniriz dedi.
 
Geleceğim der gelmez! Gönül, takım arkadaşı Mehmet Topuz'un şu anda Antalya'da tatil yaptığını belirtip, "Mehmet'in bu konularda hep mazereti vardır. Gelecem der gelmez. Evini su basar. Havuzdan felan su taşar." diye takım arkadaşına göndermelerde bulundu... Kendisinin Çeşme'ye gelmek için söz verdiğini belirtip en kısa sürede bekledikleri mesajını yolladı.
 
Eğer Avrupa'ya transfer olacaksam...
 
"Barcelona'da Dani Alves varsa gitmem" sözleri için de konuşan Gönül, "Şimdi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın kabullendiği bir yetenek Dani Alves. Maicon'la birlikte dünyanın en iyi sağ kanat oyuncusu. Fenerbahçe'de mutluyum ancak bir gün Avrupa'ya gidecek olursam oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim" ifadelerini kullandı.
 
Arda Avrupa'ya gitmeli Arda Turan hakkında da görüş bildiren başarılı futbolcu, tartışmasız büyük yetenek dediği G.Saraylıyıldız için "Bence Arda'nın Avrupa'ya gitmesi gerekiyor, burada onun futbolundan çok özel hayatını konuşuyorlar" ifadesini kullandı.