Gökhan Zan Hatay'da

Galatasaraylı milli futbolcu Gökhan Zan, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Gökhan Zan Hatayda
27 Haziran 2012 Çarşamba 14:56 tarihinde eklendi, 1.146 kez okundu.

 

Gökhan Zan, akrabalarını ziyaret etmek amacıyla 3 günlüğüne memleketi Hatay'a geldiğini ve bu kapsamda Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret ederek Spor Toto 2. Lig'e çıkma başarısı gösteren Hatayspor için kutlamak istediğini söyledi. 
     
Elinden geldiğince Hatayspor ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Homend Antakya Belediyesi takımlarının maçlarını takip etmeye çalıştığını ifade eden Zan, bu iki takımın da elde ettiği başarıyla gurur duyduğunu kaydetti. 
     
Zan, Hatayspor ve Homend Antakya Belediyesi'nin daha iyi yerleri hak ettiğini belirterek, şöyle konuştu: 
   
 ''İki takımın da başarılı olması için kentteki herkesten destek görmesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Belediye başkanı Lütfü Savaş'ın çalışmalarını da takdirle karşılıyorum. Kentteki sporcuların desteklenmesi konusunda büyük gayret gösteriyor. Ancak, Hatay'daki amatör kulüplerin daha da desteklenip, spor yapılan alanların arttırılması gerek. Bu sayede Hatay'dan daha çok başarılı sporcular çıkıp, kentimizi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil edebilir.'' 
     
Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, Gökhan Zan ile gurur duyduklarını, milli futbolcunun her zaman arayarak Hatayspor konusunda manevi olarak destekte bulunmaya çalıştığını kaydetti. 
     
Kentte sporun her alanını desteklemeye gayret gösterdiklerini anlatan Savaş, bu kapsamda yeni tesisler yapmaya da çalıştıklarını söyledi. 
     
Daha sonra Zan, Savaş'a isminin yazılı olduğu 31 numaralı Galatasaray formasını hediye etti. 
     
Zan, belediyenin ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen'e de ziyarette bulundu.