"Gökten zembille inmedi"

Daum, ara transferde takımların güçlendirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Batalla'nın yerini doldurmanın çok zor olduğunu belirten Alman teknik adam, Batalla'nın da gökten zembille inmediğini ifade etti.

Gökten zembille inmedi
03 Aralık 2013 Salı 13:53 tarihinde eklendi.
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Bursa'da yayınlanan yerel televizyon kanalına transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Devre arasında yapılan takviyelerle ikinci devreye girmek istediklerini belirten Alman çalıştırıcı, "Yönetimimiz çok iyi bir çalışma içerisinde. Gece-gündüz transferlerle ilgili çalışıyoruz. İstediğimiz futbolcuları izledik. En iyisini ve en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Düşüncemiz 3-4 futbolcu takviye etmekti ama bir futbolcumuz ayrıldığı için bu sayı artacak" diye konuştu.
 
SESTAK VE PINTO AÇIKLAMASI
 
İç transferde ayırılması gündemde olan Sestak ve Pinto ile görüşeceklerini belirten Daum, bu iki oyuncu ile kararını önümüzdeki haftalarda vereceğini söyledi.
 
"BATALLA KADAR KALİTELİ FUTBOLCU BULMAMIZ ZOR"
 
Takımdan ayrılan Batalla'nın yerini en kısa sürede doldurmak istediklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Transfer döneminde onun kadar iyi bir futbolcuyu bulmak gerçekten çok zor. O da gökten zembille inmedi, oluşan bir futbolcu ama böyle kaliteli bir futbolcuyu bulmamız zor. Ama yapmaya çalışacağız" dedi.
 
"BATALLA KONUSUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"
 
"Batalla, özür dilerse onu tekrar kabul eder misiniz?" şeklindeki soruya ise Daum, "Biz gerçekten teknik anlamda ve başkanımız elimizden gelen herşeyi yaptık. Böyle bir durum olursa tabii ki görüşürüz. Bütün bu sorumluluğu başkan, yönetim ve teknik heyet alır, Bursaspor menfaati için her şey yapılır. Ve en doğru karar verilir" cevabını verdi.
 
(NTV Spor)