Gözyaşlarını tutamadı

Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısını, "Tarih, gerçekleri gerçekten yazacak." diyerek, gözyaşları içinde sonlandırdı.

Gözyaşlarını tutamadı
18 Eylül 2013 Çarşamba 13:36 tarihinde eklendi.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısını, "Tarih, gerçekleri gerçekten yazacak." diyerek, gözyaşları içinde sonlandırdı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrasında Mehmet Ali Aydınlar, sözlerini gözyaşları içerisinde tamamlayarak toplantıya son verdi.

Her zaman doğruların ve ahlakın yanında olacağını belirten Aydınlar, "Tarih, gerçekleri gerçekten yazacak. Kim Fenerbahçeli kim değil, kim hain kim değil bunu herkes görecek." dedi.

BAŞKANLIĞA ADAY DEĞİLİM AMA VESAYET SÜRERSE KARARIMI GÖZDEN GEÇİRİRİM

Eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısında 2 Kasım da gerçekleştirilecek olan Fenerbahçe kongresinde başkanlığa aday olmayacağını ama kongrede Aziz Yıldırım ya da Aziz Yıldırım'ın vesayetini sürdürecek bir aday olursa, kararını gözden geçireceğini söyledi.

Aydınlar, "İki ay sonraya olağanüstü seçim olur mu. 20-30 günde seçim yaparsanız. Halen Fenerbahçe üzerinde oyun oynanmaya devam ediyor. Bu süreçte çok ciddi başkan adayları çıkacaktır. Ancak şu unutulmasın. Fenerbahçe kimsenin vesayetinde değildir. Kimse Fenerbahçe Kulubünün sahibi değildir, kimse Fenerbahçe'nin üzerinde değildir. Herkes haddini bilmelidir. Fenerbaçe'deki sorun seçim değil zihniyet sorunudur. Fenerbahçe, büyük bir camia ama bakkal gibi yönetiliyor." diye konuştu.


CİHAN