Grekoromen Güreş Milli Takımı iki bronzda kaldı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası'na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımı ilk gün yapılan karşılaşmalarda beklentiden uzak bir performans

Grekoromen Güreş Milli Takımı iki bronzda kaldı
22 Kasım 2013 Cuma 20:26 tarihinde eklendi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Uluslararası “Golden Grand Prix” Güreş Turnuvası'na katılan Grekoromen Güreş Milli Takımı ilk gün yapılan karşılaşmalarda beklentiden uzak bir performans sergiledi.

Daha çok gençlerden kurulu milli takım 96 kiloda Fatih Başköy ile Süleyman Demirci birbirlerinin rakipleri olarak bronz madalya için mindere çıkarken, kazanan taraf Fatih Başköy'ü 3 -0 yenen Süleyman Demirci oldu.

Turnuvada 120 kiloda güreşen Atilla Güzel, İranlı rakibi Behnan Nehtizade ile yaptığı üçüncülük maçında rakibini 5-2'lik bir skorla yenerek bronz madalyanın sahibi oldu

Kafile başkanlığını Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yaptığı, Sadettin Yücel ve Levent Şen'in hakem olarak görev aldığı turnuva yarın yapılacak bayanlar müsabakaları ve pazar günü serbest stil karşılaşmaları ile sona erecek.

Azerbaycan'ın Merhum Lideri Haydar Aliyev anısına gerçekleştirilen Altıncı ''Golden Grand Prix'' Güreş turnuvasında 32 ülkeden 400'e yakın güreşçi dereceye girmek için yarışıyor.


CİHAN