"Grupta iyi bir konumdayız ama bu değişebilir"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Asteras Tripolis ile çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Grupta iyi bir konumdayız ama bu değişebilir
26 Kasım 2014 Çarşamba 20:20 tarihinde eklendi.

Maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyen Bilic, grupta iki maç kaldığını ve 3 takımın da gruptan çıkma şansı olduğunu dile getirdi. Bilic, "Grupta iyi bir konumda olduğumuzu saklamıyoruz ama yarınki maçtan sonra bu değişebilir." dedi.

Rakibin özellikle kendi sahasında iyi oynadığını vurgulayan Bilic, "Yarın akşam çok zor bir maça çıkacağız. Son maçlarımızda iyi bir form grafiği yakaladık. İyi oynayıp gerekeni yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum." dedi.

SERDAR KURTULUŞ: GALİP GELEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ

Gruptan lider çıkmak istediklerini ifade eden Serdar Kurtuluş ise rakibin özellikle kontrataklarla tehlikeli olduğunu belirtti ve "Beşiktaş'a yakışır bir futbol oynarsak buradan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi.

Serdar Kurtuluş, Asteras Tripolis maçı için düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Kendimi takım oyuncusu olarak görüyorum. Önemli olan sahaya çıkınca en iyi şekilde mücadele etmek. Takımım galip gelince mutlu oluyorum. Performansımı olabildiğince arttırmak istiyorum. Umarım iyi oynamaya devam ederim. Yarın galip gelen taraf biz olmak istiyoruz." diye konuştu.


CİHAN