GS Store'da biber gazı şoku

Bursa GS Store’de Nordin Amrabat’ın katıldığı imza gününde sarı – kırmızılı iki taraftarın kavgasında biber gazı kullanıldı.

GS Storeda biber gazı şoku
02 Şubat 2013 Cumartesi 16:28 tarihinde eklendi, 1.343 kez okundu.

İmza için gelen aralarında çocukların da bulunduğu onlarca taraftar biber gazı nedeniyle zor anlar yaşadı. 

 
Ligin 20. haftasında bu akşam 19.00’da oynanacak Bursaspor - Galatasaray maçı öncesi Bursa’daki GS Store’de futbolcu imza günü düzenlendi. Sarı – kırmızılı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği imza gününe Nordin Amrabat katıldı.
 
Taraftarlar Amrabat’a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların tezahüratları arasında içeri giren yıldız oyuncu, bol bol forma imzaladı. Sarı - kırmızılı taraftarlar başarılı futbolcu ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Galatasaray taraftarları, takımlarına ve futbolculara duydukları sevgiyi dile getirdiler.
 
GALATASARAY TARAFTARLARI BİRBİRİYLE KAVGA ETTİ
 
Amrabat’ın içeride imza dağıttığı sırada iki Galatasaray taraftarı da dışarıda kavga etti. Polisin ayırmaya çalıştığı kavgada bir taraftarın biber gazı kullanması üzerine zor anlar yaşandı. 
 
Çocuklarıyla birlikte imza gününe gelen onlarca sarı –kırmızılı taraftarlar biber gazından etkilendi. Çocuklar ve güvenlik görevlileri zor anlar yaşadı. Polis, iki taraftarı ayırdıktan sonra olay yerinden uzaklaştırdı.
 
BURSASPOR TARAFTARLARINDAN TEPKİ 
 
Bu arada, GS Store önünde toplanan Galatasaray taraftarlarına tepki göstermek isteyen bir grup Bursaspor taraftarı GS Store önüne geldi. Polisin engellediği taraftarlar ile sarı – kırmızılılar arasında sözlü sataşma yaşandı. Yeşil-beyazlılar, tepki gösterdikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Yeşil - beyazlıların store yakınında kaldırıma "Bursa Bursasporlularındır" yazdıkları görüldü. 

CİHAN