G.Saray'ın teklifi Rize'yi ayağa kaldırdı

Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, son maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak.

G.Sarayın teklifi Rizeyi ayağa kaldırdı
26 Mayıs 2015 Salı 11:29 tarihinde eklendi.
Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, son maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak. Sarı-kırmızılı kulübün, şampiyonluk kupasını kaldıracağı karşılaşmanın İstanbul'da oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuracağı ve Rizespor'un da bunu kabul ettiğini açıklaması, Karadeniz ekibinin taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.
 
Sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getiren Rizespor taraftarları, Galatasaraylı olan ve babası tarafından Metin Oktay'ın adı verildiği ifade edilen Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan'ı hedef alarak, bu teklifin para için kabul edilmesi halinde, "Seneye Rizespor'u, Galatasaray taraftarları destekler. Biz maçlara gitmeyeceğiz" şeklinde yorumlarda bulundular.
 
BAŞKAN KALKAVAN: TEKLİFE SICAK BAKIYORUM
 
Kulüp Başkan Kalkavan," Abdurrahim Albayrak açıklamayı yaptı. Federasyon kabul ederse, maçımızı İstanbul'da oynamak istiyoruz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşirse neden olmasın" ifadelerini kullandı.
 
"Taraftarların tepkisi olur mu?" sorusuna ise Rizespor Başkanı, "Ne tepkisi olacak? Ben bu kulübün başkanıyım. Artık bazı şeyleri aşmalıyız" yanıtını verdi. 

DHA