Guardiola için şok iddia!

Barcelona'nın eski teknik direktörü için, Fabregas, David Villa, Gerard Pique ve Dani Alves'i satmak istediği yönünde çıkan şok iddia İspanya'da gündeme oturdu.

Guardiola için şok iddia!
28 Ekim 2012 Pazar 13:54 tarihinde eklendi.

Francois Gallardo isimli FIFA menajerinin yaptığı, "Guardiola sorunlu gördüğü 4 yıldızı satmak istedi" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

 
Guardiola'nın Fabregas, David Villa, Pique ve Dani Alves'in takıma uygun olmadığı yönünde rapor hazırladığı ancak Barca yönetiminin taraftarın tepkisinden korkarak bu oyuncuları satmadığı belirtildi.
 
İdddiaya göre, Guardiola, Barca'yla yeniden sözleşme imzalamak istemiş ancak sözleşme şartlarından birine bu 4 oyuncunun satılması maddesi koymuş. Kulüp başkanı Sandro Rosell ise bu maddeyi kabul etmediği için Guardiola'yla Katalan ekibinin yolları ayrılmış.
 
Başka bir iddiaya göre de Guardiola, Fabregas'ın karakteriyle ilgili büyük hayal kırıklığı yaşamış. Hatta Fabregas'ın imza töreninde hocasının elini sıkmadığı belirtiliyor.
 
Guardiola geçtiğimiz mayıs ayında Barca'dan ayrılmış, takımdan ayrılma nedenini ise yorgunluk ve kendini yeniden şarj etmeyi istemek olarak göstermişti.

Skorer