Guardiola turdan emin

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, Chelsea’yi eleyerek Münih’te oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finaline kalacaklarını söyledi.

Guardiola turdan emin
24 Nisan 2012 Salı 11:15 tarihinde eklendi, 1.103 kez okundu.

 

Chelsea maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Guardiola, “ ilk maçta aldığımız 1-0’lık sonuç dezavantaj olarak gözükebilir. Önümüzde bir 90 dakika daha var ve taraftarımızın önünde bu maçı kazanıp finale kalmak istiyoruz. Sezon başından beri en büyük hedefim Münih'te oynanacak final mücadelesi ve biz orada olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Üç gol atacağız
 
İddialı açıklamalarıyla dikkat çeken Guardiola, “onlar ilk maçta olduğu gibi kontratak sistemiyle sahaya çıkacaklar ancak biz üç gol atıp onları mağlup edeceğiz. Levante ve Real Madrid maçlarında olduğu gibi zor olacak ama bulduğumuz pozisyonları mutlaka gole çevirmeliyiz” dedi.
 
Messi’ye bağımlı değiliz
 
Guardiola’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gerard Pique ise, Chelsea ve Real Madrid maçlarını kaybetmelerinin Messi’ye bağlanmasının yanlış olduğunu söyledi.
 
Pique, “ Messi gerçekten harika bir oyuncu ve bize sağladığı katkılar inkâr edilemez. Ancak Messi’ye bağımlı bir oyun oynadığımız yönündeki görüşlere katılmam mümkün değil. Bizim kadromuzda maç kazandıracak çok önemli oyuncular bulunuyor” diye konuştu.

Habertürk