"Güneş’in istifasına üzüldüm"

Devre arasını değerlendirmek üzere Alanya’da kampa giren Bulgaristan 1.’nci Lig takımlarından CSKA Sofya Teknik Direktörü Yesic Miodrag, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in istifasına üzüldüğünü söyledi.

Güneşin istifasına üzüldüm
30 Ocak 2013 Çarşamba 23:46 tarihinde eklendi.

 

Bulgaristan 1.'inci Lig takımlarından CSKA Sofya, devre arasındaki 2.'nci etap kamp çalışmaları için tekrar Alanya'ya geldi.

İlk etap kamp çalışmalarını 11-27 Ocak tarihlerinde Alaiye Resort Otel'de yapan Bulgaristan temsilcisi, 3 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Goldcity Turizm Kompleksi'nde yeniden kampa girdi. 25 futbolcu olmak üzere toplamda 44 kişilik ekiple gelen CSKA Sofya takımı, 14 günlük kamptan sonra ülkesine geri dönecek. 
 
Altay ve Trabzonspor’da futbol oynayan ve aynı zamanda Altay’da teknik direktörlük yapan CSKA Sofya’nın tecrübeli hocası Yesic Miodrag, Şenol Güneş'in Trabzonspor’dan istifa etmesine üzüldüğünü dile getirdi. Yesic Miodrag, “Kendisi benim eski hocamdı. Güzel günlerimiz oldu. Çok iyi bir teknik adamdı, çok üzüldüm. Trabzonspor’da ve Türk Milli Takımı'nda başarılı sonuçlar elde etmişti. Fakat şu da bir gerçek ki, dünya bile değişiyor hocalar da değişebilir." dedi. 
 
Kaliteli bir ligde oynadıklarını ifade eden Sırp Teknik Direktör Yesic Miodrag, hedeflerinin ligde daha iyi olmak olduğunu dile getirdi. Yesic Miodrag, “Liderle aramızda 9 puan fark var. Asıl hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak. Kupa ve şampiyonluk için hazırlanıyoruz, umarım bu hedefimize en kısa sürede ulaşacağız." dedi.
 
CSKA Sofya takımı bu geceyi dinlenerek geçirdikten sonra yarın Gold City Spor Tesislerinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirecek.

CİHAN