Gurbetçilere özel mesaj

2014 Dünya kupası elemelerine hazırlık amacıyla 24 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde Almanya'da kamp yapacak olan Milli Takım'ın teknik patronu Abdullah Avcı'dan gurbetçilere özel mesaj geldi.

Gurbetçilere özel mesaj
17 Mayıs 2013 Cuma 13:08 tarihinde eklendi.

 

Litvanya ve Slovenya ile hazırlık maçları da yapacak olan A Millilerin gurbetçilerimizin desteğine ihtiyacı olduğunu belirten Avcı, Avusturya'da geçen yılki hazırlık maçları sırasında yaşanan olayları kasdederek "Coşku ve heyecan derken, geçen yıl seyircilerimizin sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan Finlandiya maçını unutmamak gerekiyor. O bakımdan son dakikaya kadar ama dozunda bir destek rica ediyorum" dedi
 
"2 MAÇIMIZA DA TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ"
 
Avcı'nın açıklaması şöyle; 
 
"A Milli Takım, İstanbul'da oynadığı Macaristan maçından 2 ay sonra yeniden bir araya geliyor. 24 Mayıs'ta başlayıp-1 Haziran'da sona erecek bu kamp, hem yeni hem de daha önceden de bizimle birlikte olan oyuncularımızın kaynaşması ve ekip ruhunu yaşaması açısından çok önemli. Milli Takım için iyi sayılabilecek bu 1 haftada bir arada olacağımız oyuncularımız, 28 Mayıs'taki Letonya ve de 31 Mayıs'taki Slovenya ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarında en iyi performanslarını sergileyecek. Almanya'daki her 2 maçta da burada yaşayan ve bizi her zaman büyük bir coşku ile destekleyen vatandaşlarımızı tribünlere bekliyoruz. Ancak coşku ve heyecan derken, geçen yıl seyircilerimizin sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan Finlandiya maçını unutmamak gerekiyor. O bakımdan son dakikaya kadar ama dozunda bir destek rica ediyorum. Her 2 karşılaşma, özel maç olsa da ayrı bir öneme sahip. A Milli Takım düzeyinde Slovenya ile tarihimizde ilk kez karşılaşacak olmanın tatlı heyecanının yanısıra Letonya ile de 10 yıl aradan sonra oynayacağız. Kamp boyunca ve de maçlarda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim."