Guti, Sergen'i çileden çıkardı

Sonu oynanan maçlar ile ilgili yapılan analizlerde, haftanın futbolcusu olarak Guti'nin seçilince, Sergen Yalçın sert çıktı

Guti, Sergeni çileden çıkardı
25 Ocak 2011 Salı 12:33 tarihinde eklendi.

 

TRT'de, dün gece 1'e1 programında hafta sonu oynanan maçlar ile ilgili yapılan analizlerde, haftanın futbolcusu olarak Guti'nin seçilince yorumcu Sergen sinirlendi.
 
Sergen Yalçın, Guti'nin haftanın futbolcusu olmasına tepki göstererek "Bu Gökhan Gönül'e büyük haksızlık" dedi. Sunucunun "Oylar böyle geldi" demesine de kızan Sergen Yalçın "Guti haftanın futbolcusu olmak için ne yapmış ki. Beşiktaş zaten 5-1 kazanmış. Guti'nin biri penaltıdan attığı iki golden dolayı haftanın futbolcusu seçilmesi bana göre yanlış" diye konuştu.
 
Haftanın futbolcusunun Gökhan Gönül olması gekertiğini savunan Sergen Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: "Gökhan Gönül, kendi becerisi ile geliştirdiği bir pozisyonda haftaya damga vuran akıl dolu bir gol ile takımına tek başına 3 puan kazandırarak, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını arttırmıştır. Rakiplerinin kaybettiği hafta, takımına 3 puanı bireysel becerisi ile kazandıran bir futbolcu haftanın futbolcusu seçilmeyecek de ne olacak?" diye sordu.
 
Program boyunca konuyu sürekli Gökhan Gönül'e getirmeye çalışan Sergen Yalçın, haftanın futbolcusunu seçen ekip ile tanışmak istemesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu..