"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
11 Şubat 2014 Salı 23:07 tarihinde eklendi.

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 yendiği karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısında konuşan Hırvat Teknik Adam, "3-0 yenerek harika bir iş çıkardık. Çok büyük beklentilerimiz vardı. Adil bir oyun oldu. Futbolcularım iyi bir iş çıkardılar. Modern oyunda ne yapmaları gerekiyorsu yaptılar. Hak ederek üç puan kazandılar." diye konuştu.

Tecrübeli hoca, takımın Kasımpaşa karşısında çok akıllı bir savunma yaptığını ifade etti.

Slaven Bilic, Beşiktaş'ta yaşanan karamsarlık döneminde bile belirlemiş oldukları planının dışına çıkmadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Biz bu akşam tekrar bir özgüven yakaladık. Bu kazandığımızı koruyabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Başarırız başaramayız zaman gösterir."

ŞAMPİYONLUK SÖYLEMİ

Bir gazetecinin "Şampiyonluk söylemi üzerinde baskı oluşturuyor mu?" sorusuna ise Bilic, şu cevabı verdi: "Bunları konuşmanın anlamı yok. Ligin ilk yarısında Bursaspor'u 3-0 yendikten sonra biz şampiyon ilan edilmiştik. Bu tuzağa düşmemek lazım. Konsantrasyonumuzu yüksek tutmamız lazım.

Kalan karşılaşmaları maç maç bakıp altımızdaki ve üstümüzdeki takımlarla aramızdaki puan farkıyla ilgilenmemiz gerekiyor. Bizim odaklanacağımız ise kendi maçlarımız ve yaptığımız hataları azaltınca tüm takımlara üstünlük kurarız. Planımızı kazanmak üzere yapacağız. Kazanmak için potansiyelimiz var. Kazandıktan sonra bizi nereye götürür, görürüz."


CİHAN