"Hakemlerin sonuca etki etmemesi gerekiyor"

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, hakemlerin sonuca etki etmemesi gerektiğini söyledi.

26 Şubat 2013 Salı 00:21 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Galatasaray - Orduspor'u 4 - 2 yenerek geceden galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, 2-0 sonucu koruyamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.
 
Başkan Türkmen, "Savunmadaki Yusuf'un sakatlanması oyun düzenimizi bozdu. Tabii birde hakem ile Fatih Terim arasında yaşanan olaylar taraftarı ve oyuncuları ateşledi. Çok üzgünüz önümüze bakacağız. Barral’da çok ciddi bir sakatlık geçirdi şuan hastanede. Buradan üç puan alsaydık bizim için çokta önemli olacaktı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız." şeklinde konuştu.
 
Maçta sakatlanarak başına darbe alan oyuncu Barral'ın sağlık durumu hakkında da bilgi veren Türkmen, "Beyin sarsıntısı geçirmiş ve bir gün hastahanede müşahade altında kalacak." dedi.
 
Maçın hakemi Serkan Çınar'ın performansını da değerlendiren Türkmen, "Hakemle ilgi maç bittikten sonra söylenecek çok bir şey yok. Ama bu atmosferin hakemleri etkilediğini düşünüyorum hakeza Fenerbahçe maçında da dün aynısı oldu. Hakemlerin sonuca etki etmemesi gerekiyor. Maçla ilgili ben çok bir hata görmedim. Ama her oyuncunun yere düştüğünde taraftarın faul diye bağırması hakemler üzerinde etkili oluyor. Ama Serkan Çınar'ın iyi niyetle maç yönettiğine inanıyorum." diye konuştu. 

CİHAN