Halil Ünal yeniden aday oldu

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal 22 Haziran’da yapılacak Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Halil Ünal yeniden aday oldu
14 Haziran 2013 Cuma 21:48 tarihinde eklendi.

Eskişehirspor’un 50. yılında Avrupa Kupalarına ve Türk sporuna yön veren bir kulüp yapmaya aday olduklarını ifade eden Başkan Ünal, “Eskişehirspor'un potansiyelleri 50. yılımızda bizleri bambaşka yerlere taşımalıdır. Hayalleri değil ulaşılacak hedefleri gerçekleştirme zamanı gelmiştir. Eskişehirspor Türk futbolu ve sporunun öncüsü olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu tarafından alınan karar çerçevesinde Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bulunan Alt Yapı Binası’na geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Eskişehirsporlu oyuncu Ediz Bahtiyaroğlu’nun ismi verildi. Tesislerde bir tören düzenleyen Yönetim Kurulu, Ediz için mevlit okuttu.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Ediz’in rahmetle yad ettiklerini söyledi. “Rahmetlinin ismini yaşatmak hepimizin göreviydi.” diyen Başkan Ünal, Eskişehirspor’un değerleri arasında vefanın önemli olduğuna değindi. Ünal, “Bizlerle birlikte olan Ediz kardeşimiz de bizlerle birlikte büyük ailemizin değerli bir evladı oldu. Hepimizi etkiledi. Saygı ve sevgiyle anılarımıza saygın bir yere sahip oldu. Onun saygıdeğer anısını yaşatmak onu hatırlamak ve hep hatırlatmak için bir aradayız.” diye konuştu.

'BAŞKANLIĞA YENİDEN ADAYIM'

Eskişehirspor’un kentin en değerli markası olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Halil Ünal, 50. Yılda gelenekleri, kültürü yeni ve güçlü iddialara yeniden yorumlamaları gerektiğini ifade etti. 22 Haziran'da yapılacak olan Genel Kurul'da yeniden adaylığını açıklayan Ünal, “50. yılımızda Türk sporuna yön veren bir kulüp olmamız gerekiyor. Bize yakışan budur.

Eskişehirspor'un potansiyelleri 50. yılımızda bizleri bambaşka yerlere taşımalıdır. Hayalleri değil ulaşılacak hedefleri gerçekleştirme zamanı gelmiştir. Eskişehirspor Türk futbolu ve sporunun öncüsü olacaktır. Taraftarıyla ve farklı kültürüyle bu şehir Avrupa'da ve dünyada hak ettiği yeri alacaktır. Artık bahane ve mazeret üretilemez. Bunu gerçekleştirecek gücü ve kararlılığı kendimizde görüyoruz. Eskişehirspor'u yönetme arzusunda olanlar böylesi bir sorumluluğu alma bilincine sahiptir. Aday olmak yetmez.” ifadelerini kullandı.

'İSTİKRAR VE GÜVENLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'

“Bana ve arkadaşlarıma 'yeniden aday mısınız?' diye soruyorlar. Biz aday olduğumuz her şeyde Eskişehirspor'un 50. yılında Avrupa kupalarına Fair Play’lere, güçlü alt yapısıyla model olmuş Türk sporuna yön vermiş bir kulüp yapmaya adayız.” diyen Başkan Ünal, makam, mevkiye aday olmadıklarını ifade etti.

Ünal şöyle devam etti: “Ama her şey vakti geldiğinde olmalıdır. Bu işin vakti de bu günden sonra gelecektir. Bu günden sonra elbette ki öyle bir hakkımız varsa kendimize yakın gördüğümüz arkadaşlarla elbette rey isteme en tabii ve en doğal hakkımızdır. Yeni bir yönetim kuruluyla çıkacağız karşınıza önümüzdeki hafta. Yönetim Kurumuzda bir takım arkadaşlar olmayacak. Ama onların yerine hizmet aşkıyla Eskişehirspor aşkıyla bizimle birlikte bu başarı yolunda bu istikrar ve güven yolunda devam edecek. Bu takımın geleceğini planlayacak fair play, kupalar, şampiyonluklar 50. yılında yeni stadyumlar bunun için olan arkadaşlarla ben yoluma devam edeceğim.”


CİHAN