Hamit Altıntop'a ne oldu?

Galatasaray neredeyse 10'da biri bütçe ile kurulan Akhisar karşısında tel tel dökülürken, yedek kulübesine oyuncu bulmakta dahi sıkıntı çekti.

Hamit Altıntopa ne oldu?
08 Ekim 2013 Salı 12:55 tarihinde eklendi.
Sarı kırmızılı takımda peş peşe gelen sakatlıkların ardından, Akhisar maçında yedek kulübesinde 7 yerine 5 oyuncu bulunması haftanın en ilgi çekici olaylarındandı. 
 
Akhisar maçı öncesinde sarı kırmızılı takımda çoğunlukla Selçuk İnan ile Felipe Melo'nun sakatlığı konuşuluyordu.

6+0+4 kuralının uygulamaya geçilmesinin ardından Dany, Riera ve Amrabat gibi yıldızlarını da kulübeye dahil edemeyen san kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini, Akhisar maçı öncesinde ciddi bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü takımını sahaya 18 kişi olarak süremiyordu. Bütün bu gelişmelerin ardından kadroda Hamit Altıntop gibi Real Madrid'ten transfer edilmiş önemli bir yıldızın varlığı neredeyse unutulmuştu bile.

Teknik direktör Mancini, Hamit'i sordu ancak sakat olduğu yanıtı aldı. Hamit Altıntop ligin ilk iki haftasında Gaziantep ve Bursa maçlarında forma giydikten sonra 5 lig maçında sakatlığı nedeniyle maçında kadroya giremedi. Üstelik bu dönemde milli maçlar nedeni ile lige de bir hafta ara verilmesine rağmen Hamit'in sakatlığı düzelemedi.
 
Galatasaray yılda en fazla kazanan yerli oyuncusu olan Hamit Altıntop'un sağlık durumu hakkında kulübün sağlık heyetinden doğru bilgi almak ise mümkün değil. Bayern Münih'te oynadığı dönemde bel fıtığı ameliyatı olan Hamit'in eski formuna dönmesi mümkün gözükmezken bu sakatlığı sonrasında nasıl dönebileceği ise merakla bekleniyor.

DHA