Hasan Şaş'tan taraftara çağrı

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, maçta taraftarlardan stadı doldurmasını istediklerini söyledi.

Hasan Şaştan taraftara çağrı
10 Şubat 2012 Cuma 23:54 tarihinde eklendi, 1.470 kez okundu.

Hasan Şaş, Galatasaray Tv'ye yaptığı açıklamada, başarılarının sırrının, takımın ''toplu hücum'' ve ''toplu savunma'' anlayışı olduğunu kaydetti. 
    
Kayserispor'un yetenekli ve gelecek vadeden çok oyuncuları olduğunu ve bu oyuncuların Galatasaray maçında kendilerini göstermek isteyeceklerini söyleyen Hasan Şaş, sözlerini şöyle sürdürdü: 
    
''Nasıl bir takımla oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Daha çok pas yapmaya, defanstan oyun kurarak ileri çıkmaya çalışan bir takımla oynayacağız. Ancak bu saatten sonra puan kaybı gibi bir duruma tahammülümüz yok. Play off'ta puanlar yarıya bölünecek. Bunun için puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Kayserispor'u çok ciddiye alıyoruz. Uzun bir süre sonra ilk kez iyi şekilde hazırlandık. Çünkü hafta içi maç yoktu. Gerek taktik çalışmalarımızı, gerek saha içi çalışmalarımızı çok iyi yaptık. İyi bir hafta geçirdik ve maçı beklemeye başladık.'' 
    
Sahalarında yapacakları maçlarda taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Hasan Şaş ''Dilerim ki taraftarımız Fenerbahçe maçındaki ambiyansı bize yaşatırlar. Çünkü bu destek gerçekten bizim ve futbolcular için itici bir güç. Stadyum çok büyük olduğu için seyircinin az olduğu maçlarda takımın konsantrasyonunu sağlamakta zorlanıyoruz. 20 bin seyirci olsa da 30 bin kişilik boşluk olduğu için stat boş gözüküyor. Taraftarımız Kayserispor maçında stadı doldurursa geçtiğimiz haftalara göre daha iyi bir Galatasaray izlettireceğiz. Çünkü çok iyi hazırlandık. Tek amacımız 3 puan'' diyerek sözlerini tamamladı.