Havutçu göreve gelecek mi?

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, cezaevinden tahliye edilen Tayfur Havutçu’nun, göreve tekrar gelmeye hazır hissettiği gün takımın başında olacağını söyledi

Havutçu göreve gelecek mi?
14 Aralık 2011 Çarşamba 08:09 tarihinde eklendi, 4.610 kez okundu.

 

Düren, “Hele bir kendini toparlasın, dinlensin, tekrar kendisiyle bir araya geldiğimizde tüm bunları konuşacak çok zamanımız var. Takım şu anda Carlos Carvalhal tarafından, vekaleten de olsa, başarılı bir şekilde yönetiliyor. Ancak başından beri söylediğimiz gibi takımımızın teknik direktörü Tayfur hocadır” dedi.
 
Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da dün kızı Mina’nın doğum günü için ailesiyle bir araya geldi. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba da tahliye olan yeğeni Havutçu’yu ziyaret etti. Seba, ‘’İlk zamanlarda yapılacak bir olaydı ama maalesef bu günlere geldi. Şeref ve haysiyetle gerek futbol hayatında gerekse teknik direktörlük yaşamış bir kişidir. Benim de yeğenimdir, onunla iftihar ediyorum. Beşiktaş’ı sevenler de sevmeyenler de bu olaydan ders almalılar” ifadesini kullandı.
 
Havutçu, Süleyman Seba’nın yanına kendisinin gitmek istediğini ancak onun buna izin vermediğini belirterek, ‘’Süleyman amcamın buraya gelmesi beni gururlandırdı. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Akşam konuşmuştuk, ben ziyaret etmek istiyordum, ama izin vermedi, kendisi geldi. Teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Milliyet