"Her zaman başkanın yanındayız"

Galatasaray’da yeni dönemde görev almayacak olan başkan yardımcısı Adnan Öztürk, başarıya giden yolda her saat yine başkan Ünal Aysal'ın yanında olduklarını söyedi.

Her zaman başkanın yanındayız
12 Haziran 2013 Çarşamba 19:44 tarihinde eklendi.


Divan kurulunda konuşma yapmak için Başkan Aysal'ın yeni yönetim kurulunda yer almayan Ali Dürüst, Celal Gürcan, Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak'tan vekalet aldığını ve onların adına da konuştuğunu belirten Öztürk, Fatih Terim ve futbolcuları 19. şampiyonluk için kutladı.

Adnan Öztürk, çok inanarak söylediğini iddia ettiği 20. şampiyonluk ve 4. yıldızın da seneye geleceğine inandığını ve ekibe de güvendiğini söyledi. Öztürk, konuşmasına yeni dönemde görev alacak arkadaşlarına başarılar dileyerek devam etti ve şunları söyledi:

“Biz Galatasaraylıyız, Galatasaray’ın çocuklarıyız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarla 2 sene beraber çalıştık. Yeni dönemde arkadaşlarıma en içten başarılar dilerim. Biz başarıya giden yolda her dakika, her saat ve her gün yine başkanın emrindeyiz. Bizim için nerede oturduğumuzun hiç mi hiç ehemmiyeti yok. Hiçbir politik beklentimiz de yok. Tek beklentimiz başarılı bir Galatasaray ve başarılı bir Galatasaraylılıktır.

Eğer birileri bir yerde bu şekilde seçime gidilği için camiada kırgınlık, küslük, başarısızlık olacağını düşünüyorsa hiçbir şekilde zaman kaybetmesinler. Biz biriz, tekiz, biz de küskünlük bilmeyiz. Biz Galatasaray’a hizmet ederiz ve bunu da gönülden ederiz. Birçok kez divan kurulu üyelerine bu kürsüden yönetim adına yapılan eleştirilere cevaplar verdim. Her defasında Galatasaraylılara yakışan şekilde konuşmaya çalıştım.”


CİHAN